Mobile World Congress 2010 prezinta HTC Legend

Anterior cunoscut sub numele de HTC Bravo, Desire este de fapt un Nexus One cu interfață Sense. Are aceleași caracteristici tehnice ca și Nexus, dintre care amintim ecranul tactil AMOLED de 3.7 inch, responsabil cu vizualizare îmbunătăţită a conţinutului multimedia, procesorul Snapdragon ce „fuge” la 1 Ghz, și, desigur, sistemul de operare open-source Android 2.1 (Eclair).

Ce îl deosebește de Nexus One este tocmai Sense – interfață grafică dezvoltată de HTC, axată pe îmbunătăţirea interacţiunii cu utilizatorul. Primul telefon cu sistem de operare Android, care s-a bucurat de Sense, a fost HTC Hero, iar bazat pe Windows Mobile a fost HTC HD2.

Ce înseamnă acest lucru? Beneficiem de fiabilitatea sistemului de operare Android, pe care îl putem customiza cu zecile de widget-uri oferite de HTC.

Desire are și „bunătăți” ascunse. De exemplu, în browser acum putem selecta un paragaraf întreg, pe care îl putem trimite spre traducere cu ajutorul cunoscutului Google Translate. O altă schimbare notabilă este joystick-ul optic, o altă inovație One & Co., care înlocuiește trackball-ul.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *