coffee

Chiar daca este un lucru destul de comun sa bei cafea se pare ca acele persoane care au o astfel de preferinta ajung sa se impuna in felul lor. Poate ca nu te-ai gandit la asta pana acum insa se pare ca un bautor de cafea este perceput ca fiind:

  1. Intimidant. Se crede ca a fi cu o ceasca de cafea in mana in fata cuiva arati putere efectiv. Esti impunator si arati ca tu stii ce conteaza pentru tine, care iti este scopul. Unii ar tinde sa creada ca un bautor de cafea este de fapt slab pentru ca depinde de cafea insa de fapt tanjeste nu numai dupa cafea ci si dupa putere.
  2. Sunt stapani pe ei. Este poate firesc sa ai emotii insa nu te avantajeaza cand vine vorba de un interviu spre exemplu. Asa ca dupa o ceasca de cafea energia necesara pentru a fi stapan pe tine vine fara doar si poate.
  3. Au energie. Ce-i drept privind din prisma faptului ca nu pot rezista fara cafea ai putea crede ca sunt molesiti total. Insa pana la urma ritmul normal al organismului este sa se trezeasca asa ca un bautor de cafea are si un plus de avantaj din cafeaua care ii energizeaza. Dupa tabietul lor urmeaza si munca ce ii depaseste pe altii.
  4. Au parte de sanatate. Poate ca ingalbenirea dintilor este un efect secundar din bautului cafelei insa concret si medical vorbind cafeaua este cea care aduce si efecte benefice. Ba chiar este indicata pentru cei care au tensiunea scazuta spre exemplu. Te face mai agil si mai concentrat, imbunatatind memoria.

Un bautor de cafea se poate caracteriza ca fiind cel dornic de aventura, cel care indrazneste sa faca un plan maret, cel care nu se da inapoi de la munca si nu in ultimul rand cel care isi arata chiar si latura lui altfel fara sa ii fie teama de ce ar putea crede cei din jur.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *