stailer

Programările la saloanele de înfrumusețare au devenit extrem de simple după lansarea platformei Stailer. Aceasta îți permite să navighezi printre zecile de saloane din orașul tău, să le compari și mai apoi să faci o programare. Nu trebuie decât să utilizezi platforma sau să descarci aplicația mobilă pentru a obține rezervarea locului dorit. 

Cu Stailer te programezi la salon de oriunde te-ai afla! Te-ai gândit vreodată cât este de simplu să rezervi un loc la un serviciu de înfrumusețare? Nu este vorba despre apelarea telefonică a recepției, ci de a alege serviciul fără a fi presat de timp și de a stabili chiar tu data și ora la care dorești programarea. Este foarte simplu să obții o programare online, fără prea multe bătăi de cap.

Există o mulțime de persoane care nu se pot hotărî la timp atunci când vine vorba de luarea unei decizii. Fie că vorbim despre programările la salon sau despre un alt subiect, ele încearcă să obțină cât mai mult timp înainte de a lua o decizie. Pentru persoanele de acest tip, Stailer este locul ideal! Programările la salon pot fi efectuate fără să fii presat de timp.

Navighează oricât timp dorești printre sutele de saloane disponibile!

Platforma și aplicația mobilă nu impun timp pe care trebuie să îl petreci în alegerea unui salon. Poți compara prețuri, modul de lucru al unui hairstylist, felul în care este amenajat un salon sau locațiile cele mai apropiate de tine. După ce ai descoperit aceste detalii poți rezerva locul la data și ora stabilite de tine. În plus, dacă nu găsești un loc disponibil atunci, poți reveni peste câteva zile și să verifici dacă nu s-a eliberat vreunul. 

În cazul în care programarea efectuată nu mai corespunde cu planificarea zilei respective, o poți anula oricând. Este foarte important să anulezi programarea în loc să nu te prezinți. În acest fel vei păstra o relație bună cu hairstylistul tău. De cealaltă parte, din secțiunea „Programările mele” de pe contul din aplicație te poți reprograma, repetând o programare efectuată anterior. 

Practic, dacă este vorba despre un serviciu periodic poți să alegi butonul „Reprogramează-te” în loc să parcurgi din nou pașii corespunzători pentru rezervarea unui loc. Vezi informatii extra aici

Intră pe site și descoperă Catalogul cu Inspirație!

Platforma pune la dispoziția clienților o secțiune dedicată lucrărilor stiliștilor. Pe site vei vedea numeroase servicii detaliate prin fotografii, servicii pe care le poți alege ulterior. Fotografiile au descrisă locația unde găsești serviciul respectiv, cât și numele stilistului. În acest fel, îți va fi mult mai ușor să găsești un serviciu potrivit nevoilor tale, cât și un salon preferat. 

Această secțiune cuprinde doar fotografii cu serviciile prestate de către saloanele înscrise pe stailer.ro. Așadar, poți face o rezervare a locului doar printr-un click pe fotografia respectivă. Stailer îți oferă posibilitatea de a întreba și alți clienți despre ce părere au despre salonul sau serviciul dorit. 

Descoperă mai multe din pagina oficială. 

 

Contact: support@stailer.ro

De admin

Un comentariu la „Cu Stailer te programezi la salon de oriunde te-ai afla”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *