Modalitati simple de a arde calorii

Sa faci sport nu este ceea ce te incanta. Poate nu din lipsa de interes ci din lipsa de timp. Sau poate ca iti doresti o completare la activitatea fizica. In orice caz exista modalitati prin care poti arde calorii fara prea mult efort.

  1. Combina muzica cu orele de curatenie. Se crede ca ascultand muzica in timp de dai cu aspiratorul spre exemplu te poate ajuta sa te misti mai mult si implicit sa faci mai mult efort.
  2. Mananca iute, picant. Avantajul este de doua parti si anume tine de faptul ca vei manca putin si in al doilea rand de faptul ca vei arde caloriile cu mult mai repede.
  3. Evita sa stai jos. Mai ales daca asta faci zi de zi la serviciu cel putin cand esti la coada la medic sau oriunde prefera sa stai in picioare.
  4. Distreaza-te cu ping pong. O partida de 20 de minute te ajuta sa scapi de 100 de calorii. Si sa fim seriosi, acest sport este si fun.
  5. In aceeasi categorie s-ar putea incadra si saritul corzii. In doar 10 minute poti sa arzi peste 1oo calorii. Sau daca iti face placere sa gradinaresti afla ca si din asta poti sa arzi cateva calorii bune. In plus, te delectezi in timpul tau liber.
  6. Terapia prin ras este benefica. Atat pentru cei care sunt stresati cat si pentru cei care isi doresc beneficii din ras pentru a slabi, se pare ca rasul poate arde si calorii, aproximativ 1,3 per minut.

Si nu degeaba se spune ca mersul pe jos face piciorul frumos. 2o de minute de plimbare se pare ca arde 100 de calorii ori daca urci scarile si nu preferi litful mai adaugi si alte 10 calorii pe minut.

Dar pana la urma orice sport este benefic insa nu trebuie sa il vezi ca o povara. Asa ca gaseste ceea ce te incanta.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.