Ce job sa iti doresti pe viitor

joburi

Cu totii ne dorim sa devenim cine stie ce oameni importanti mai cu seama pentru ca asta dovedeste putere. Insa in realitate chiar si cu studii superioare ajungi de asemenea in randul celor care se obosesc pentru un job pur si simplu numai din nevoia de a plati facturi. Mai trsit este faptul ca in lumea moderna multe din joburi se schimba, dispar.

Cu sanse de viitor sunt job-uri precum:

  1. Organizator de evenimente. Sunt cei care in prezent au potential de apreciere mai mult ca oricand. Sunt cei care continua sa straluceasca pentru ca se pune din ce in ce mai multa atentie pe eticheta, pe modul profi in care evenimentele importante din viata sunt apreciate.
  2. Personal shopper. Daca esti chiar indraznet ai sanse ca aceasta meserie sa o lansezi pe piata in Romania unde oamenii nu stiu despre ea. In strainatate insa este deja cunoscuta si apreciata, insemnand se pare persoana care va face cumparaturi in locul tau, tinand cont de design, de stil. Desigur, numai o clasa superioara de oameni eset cea care isi doreste si isi permite asa ceva.
  3. Baby sitter sau bona pe romaneste, un job care prinde atat la noi cat si in strainatate. Din nou este un mediu ce mereu se va necesita si care ia amploare in ultima vreme pe fondul dorintei arzatoare de a fi cel care imbina si cariera si viata de familie, cei care isi doresc se pare sa aiba parte de o viata mai usoara decat de om casnic pentru a creste copii.
  4. Menajera. Poate ca doar o clasa superioara va alege aceasta metoda insa in egala masura reprezinta un strict necesar de care nu ne dezicem si in viitor are sanse sa supravietuiasca indiferent de modul in care evolueaza societatea.

Si nu in cele din urma se pare ca social media este de asemenea cu sanse de a supravietui valurilro de schimbari.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.