Nu toate zilele sunt la fel de fericite. Dincolo de a fi o stare personala cert este ca totul se adanceste cu fiecare replica a unuia sau a altuia din jurul tau. Nu ai cum sa schimbi lumea si mai cu seama nu ai cum sa ii faci pe colegi sa fie in asemntiment  cu tine asa ca lectia de rabdare si de calm este testul suprem la locul de munca.

Indiferent de situatie nu iti permiti sa reactionezi prost asa ca tine cont de:

  1. Renunta. De multe ori ajungi la concluzia ca este mai bine sa o lasi balta. Pe principiul vietii care este prea scurta tine cont ca nu merita sa te obosesti si macar sa iti rupi din timp pentru a te gandi la anumite personaje sau scene.
  2. Defineste care iti este scopul. Care este scopul tau in acel loc specific? Sa faci bani, sa capeti experienta si asa mai departe asa ca alegerea pe care o faci iti defineste scopul ori scopul tau nu implica certurile cu cei din jur si tristete din acest punct de vedere.
  3. Ce te deranjeaza. Poate ca problema este una cu mult mai adanca decat crezi. Asadar, poate ca tottul tine de o chestiune personala asa ca e momentul sa iti dai seama de asta.
  4. Toleranta. In aceasta viata te vei intalni cu sute de tipuri de caracter si toate diferite asa ca toleranta trebuie sa fie o forma de acceptare a celor din jur asa cum sunt ei, ca si tine speciali si aparte. Si de vreme ce tolerezi cazul fiecaruia vei trece mai usor peste anumite situatii.
  5. Nu te implica emotional. Marea diferenta intre uman si animal este legata tocmai de sentimente insa si de controlul lor asa ca pastreaza totul rational si te vezi castigat mai tarziu.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *