Cu siguranta ai auzit despre Stailer, un nume ce sta pe buzele tuturor. Are mare succes mai ales ca s-a lansat cu scopul de a digitaliza programarile la salon. Mai ales tinerii de astazi sunt interesati de noi metode prin care isi pot simplifica viata. Iar digitalizarea este negresit un pas important in acest sens.

Daca si tu te intrebi de ce sa mai pierzi timpul la coada, de ce sa pierzi vremea telefonand la saloane diverse, de ce sa iti consumi energia astfel cand ai putea in schimb sa faci totul online, atunci vei dori sa te folosesti de Stailer.

Cum sa te folosesti de aceasta platforma

Accesul aici este nelimitat. Oricine, oricand poate accesa aceasta pagina si poate seta o programare, fara sa fie prea mare efort. Concret, intri pe pagina, setezi data, ora, tipul de serviciu, pentru cine este si mai apoi orasul dorit (ai de ales intre serviciile de hair and beauty din orase precum Iasi, Timisoara, Cluj Napoca, Oradea sau Bucuresti).

In cateva secunde, platforma iti triaza optiunile si iti afiseaza fix acele saloane care corespund cu cerintele tale. Afla mai multe detalii despre cum functioneaza – citeste si acest articol.

Nu doar ca prin intermediul acesteia vei descoperi saloanele cu pricina, insa le si poti selecta concret, pentru programarea dorita. Fiecare in parte are detalii inregistrate, precum recenzii ale clientilor, care este locatia exacta si cum sa ajungi acolo, preturi si estimari de  timp cat ar dura serviciul prestat, fotografii din salon. Adica mai tot ce te intereseaza si faci astfel alegerea favorabila tie.

Nu ai nevoie de cont si nici nu iti inregistrezi datele de card aici

Stailer inseamna un serviciu rapid, eficient si gratuit. Poti folosi aceasta platforma fara sa ai obligatia sau conditia de a-ti crea cont aici. Daca alegi totusi varianta aceasta, nu trebuie sa iti inregistrezi datele de pe card, nu platesti vreun comision. De fiecare data cand vei acces contul nu mai introduci numele si locatia ta si ai toate programarile salvate. In plus, pentru fiecare programare poti seta si remindere. Adica acel sms primit in ziua cu pricina, cu cateva ore inainte de ora la care trebuie sa te prezinti la salon. Un heads up pentru cei mai uituci din fire.

Stailer, calea mai scurta pentru barbati si femei deopotriva

Chiar daca vizitele tale la salon nu sunt cu aceeasi frecventa cu care merg femeile si in general cele cochete care tot experimenteaza noi servicii de hair and beauty, Stailer iti va fi de folos. Este efectiv calea mai scurta pentru programarea dorita la un salon. Pentru ca nu mai pierzi timp cautand, nu mai pierzi timp telefonand de la un salon la altul pana cand gasesti o cale de compromis. Iti alegi salonul care are disponibilitate exact cand iti doresti tu si asta inseamna sa reusesti sa iti organizezi zilele astfel incat sa poti bifa toate task-urile.

Descopera mai multe din pagina oficiala.

Contact: support@stailer.ro

De admin

6 comentarii la „Cum sta treaba cu Stailer si cum sa te folosesti de aceasta platforma”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *