Sa servesti o bere cel putin in cazul barbatilor pare a fi una din cele mai banale lucruri. Barbatii servesc o bere dupa munca, in timpul liber, cand ies chiar si la o cafea- generic vorbind; pe scurt prefera o cafea oricand ar fi si in orice varianta de gust.

Un studiu de opinie despre consumul de bere scoate aspecte interesante la iveala, despre ce cred barbatii despre bere si ce spun in egala masura si femeile despre asta:

  1. 93% din consumatorii de bere prefera se pare varianta blonda. Doar  putini peste 6% prefera berea bruna. Tine pana la urma de tarie si de momentul zilei in care se decid sa serveasca o bere.
  2. Berea se serveste oricand. Intrebat ce serveste la o cafenea un barbat are tendinta sa spuna…tot bere. Asa ca peste 30% dintre barbati sustin un astfel de comportament preferential fata de tipul de bautura ales.
  3. 7% dintre barbati spun ca prefera sa consume o bere cu alcool cel putin o data pe saptamana. Per general se pare ca 79% din barbati ar alege lejer o bere cu alcool in defavoarea uneia cu arome. Cele care prefera berea fara alcool sunt de fapt femeile, in jur de 30% dintre ele care de asemenea o prefera o data pe saptamana.
  4. Cand o servesc? Se pare ca nu exista un moment anume astfel ca acelasi studiu arata ca in cazul a 70% dintre barbati o invitatie la bere nu se refuza. Indiferent de momentul zilei sau de munca de peste zi o astfel de invitatie ce vine de la prieteni nu se prea refuza.
  5. Ca tot vorbeam numai despre barbati tendinta este in favoarea lor. Berea este pur masculina daca este sa interpretam datele. Se pare ca 27% dintre barbati afirma asta si desi putini sunt sustinuti si de reprezentantele feminine care cred acelasi lucru, in jur de 40% dintre ele.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *