ingrijire pantofiingrijire pantofi

Stii despre un barbat ca este ingrijit si atent la detalii dupa cum arata si in special cand ii observi pantofii, cat sunt de curati. Se aplica ce-i drept si in cazul femeilor. Asadar, necesitatea de a ingriji incaltarile insa este o chestiune diferita in functie de tipul de pantof si  materialul din care este confectionat.

Pielea intoarsa, nu tocmai ideala pentru zilele ploioase. Insa daca se nimereste sa te prinda intr-o astfel de postura nu poti decat sa cauti solutii pentru a curata corespunzator. Asadar, o guma este cea care curata petele. Poti sa te folosesti de aburi pentru a curata mai bine orice pata si daca se intampla sa ii patezi cu ceva lichid ai avea nevoie de pudra de talc pentru a absorbi pata.

Pantofii din panza au si ei pretentiile lor. Asadar, acestia ar trebui sa fie lasati sa se usuce daca au pete de noroi si abia apoi sa fie curatati. In plus, opteaza pentru spalare delicata in putin detergent pentru a nu intinde si mai tare pata si pentru a nu strica aspectul si calitatea materialului.

Pantofii din imitatie de piele se cer mai putin purtati si cu o spalare delicata. Asta pentru ca formeaza foarte usor cute si de aici pana la a se crapa este doar un pas. In plus se decoloreaza foarte usor. Asa ca ai nevoie de crema speciala pentru pantofi de acest gen, pe care sa o folosesti destul de frecvent pentru a le pastra aspectul estetic.

Nu in cele din urma, caci din punct de vedere calitativ sunt de fapt superiori, papucii din piele par a fi cel mai usor de curatat. Pe langa crema de pantofi acestia se curata in prealabil cu o carpa umeda. Se sterg foarte usor iar luciul lor se recapata cu buretele special cu silicon, o coaja de banana sau ceva mai insistent cu o carpa de bumbac.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *