quantum of the seasquantum of the seas

Pentru ca in lumea moderna tehnologia este din ce in ce mai avansata nici croazierele nu sunt lipsite din lista celor care au parte de imbunatatiri vizibile. Asa ca pentru interesatii de SF cel putin la acest moment Royal Caribean pune la dispozitie un vas de croaziera Quantum of the Seas.

Vasul este unul spectaculos din toate punctele de vedere. Printre noutatile din domeniu acest vas are o capsula care te poate ridica de pana la 90 de m inaltime, numai bun pentru a admira tot ceea ce este in jur. Un adevarat spectacol insa trebuie sa te tii bine daca suferi de frica de inaltime.

In loc de chei pentru camere fiecare invitat va avea parte de o bratara electronica care sa actioneze ca o cheie insa usor altfel. Barmanii sunt roboti, o investitie ce incanta caci nu este cel care trebuie sa isi chinuie starea pentru a rezista la munca,  nu cere bacsis si din fericire pentru angajatori nici macar pauze. Este prompt si tematic din aceeasi lume cu acel vas de tip SF.

Ca si dimensiuni este al treilea din lume insa culmea, din aceeais gama a vaselor detinute toate de aceeasi companie. Allure si Oasis of the Sea ocupa locurile fruntase. Insa nici Quantum nu este mai prejos; cantareste 167.800 tone, detine 18 punti si cand vine vorba de capacitatea sa de gazduire se pare ca incap lejer 4100 de turisti. Peste 2000 de camere si dotari de top, de generatie moderna, vasul in sine este fara doar si poate cel care impresioneaza caci cu o simpla atingere ti se deschid cai si usi la propriu.

Analistii vorbesc si despre monitorizarea bagajelor cu ajutorul tehnologiei moderne. Aceeasi tehnologie nu te deconecteaza cand vine vorba de posibilitatea de a sta online, asta chiar daca esti pe vas de croaziera, in mijlocul unui ocean.

De admin