apa receapa rece

Apa este o forma de terapie de multa vreme. Si nu este nimic nou in asta cu exceptia faptului  ca anumite caracteristici ale apei sunt cele care iti pot fi in ajutor. Asa se face ca apa rece este cea care ar putea sa te ajute sa te mentii in forma si nu numai.

Din lista de beneficii pe care le ai de la apa rece se numara:

  1. Intretinerea corporala. Alternanta de apa rece cu cea calda face ca tonusul sa fie pastrat. Si daca mai tii cont si de faptul ca poti sa arzi si ceva calorii in decursul acestui proces este clar ca ai un plus de avantaj.
  2. Imunitate. Pentru ca este o forma de a stimula organismul sa isi activeze sistemul imunitar apa rece este o simpla forma care sa te ajute sa fii mai rezistent, la propriu si in fata frigului insa mai cu seama in fata bolilor.
  3. Piele sanatoasa. Ca o forma de tratament si pentru piele sub efect de apa rece aceasta isi inchide porii si ii fereste de murdarie si de inflamare.
  4. De la interior la exterior si invers. Sa elimi toxinele nu este atat de usor pe cat pare insa cu ajutorul apei poti face si asta. Chiar si prin simpla stimulare de a tremura organismul poate elimina toxine, un lucru care clar ajuta din toate punctele de vedere.
  5. Iti ameliorezi senzatiile de durere ce ar putea fi datorate oboselii sau chiar a unei stari de tensiune si febra a muschilor. In orice caz stimuland orice parte a corpului de la interior la exterior se pare ca si oboseala este alungata, oferind organismului o doza de energie de care ar avea nevoie.

O sauna completa implica un dus rece imediat dupa si nu degeaba doar ca prea putini sunt cei care fac asta.

De admin