Unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, Mass Effect 2 este disponibil in toate magazinele din lume, atat pentru platforma Xbox 360, cat si pentru PC. Notat pentru gameplay-ul intens de shooter si povestea complicata, construita cu migala, Mass Effect 2 a fost laudat pe toate planurile de lumea intreaga, obtinand un punctaj mediu de 97, pe baza a 29 de review-uri pe platforma Xbox 360, devenind cel de-al doilea cel mai bine cotat joc pe aceasta platforma din toate timpurile, si un punctaj de 95 pe PC.

Trilogia Mass Effect este o aventura epica science fiction, ce se desfasoara intr-un vast univers, populat de fiinte extraterestre periculoase si planete misterioase, neexplorate. In Mass Effect 2, jucatorii vor intra inca o data in rolul curajosului comandant Shepard, care isi conduce echipajul in unele dintre cele mai periculoase si fascinante misiuni din galaxie, ce pot deveni chiar fatale. Jocul este dominat de o actiune intensa de shooter, un storyline futuristic si bogat, o interactiune angrenanta, emotionala si de exploatare a spatiului.

Cei care achizitioneaza jocul vor putea sa activeze reteaua “Cerberus”, un portal in-game din Mass Effect 2 care va mentine fanii in legatura cu universul Mass Effect prin intermediul elementelor DLC si a noutatilor, fara un cost suplimentar. Jocul este cotat 18+ de catre PEGI.

Download torrent: !here! or !here!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *