Trupa britanica Iron Maiden a sustinut un concert incendiar duminica seara la Cluj-Napoca, in fata a peste 20.000 de oameni. Rock-erii au inceput sa soseasca inca de duminica dimineata la Polus Center,

unde a avut loc concertul, si s-au asezat in fata portilor de intrare pentru a prinde un loc in fata scenei, dupa ce organizatorii au anuntat ca doar primii 5.000 vor sta in zona A, in fata scenei.

Portile s-au deschis dupa ora 17.00, iar seara a fost deschisa de Cargo. Cu cateva minute inainte de ora 21.00, pe scena au intrat membrii celebrei trupe britanice – basistul Steve Harris, bateristul Nicko McBrain, chitaristii Dave Murray, Adrian Smith si Janick Gers si vocalistul Bruce Dickinson.

Astazi Iron Maiden lanseaza oficial cel de-al 15-lea album de studio, intitulat „The Final Frontier”. „Fecioara de fier”, care isi trage numele de la un instrument de tortura medieval, nu si-a torturat deloc fanii, ci i-a incantat cu piese mai vechi si mai noi. Show-ul a fost deschis cu piesa „The Wicker Man” si a continuat cu „Ghost of the Navigator”, „Wrathchild”, „El Dorado”.

Concertul a mers mai departe, cei sase purtandu-i pe fani in timp, printre cele mai tari piese compuse in cei peste 30 de ani de Iron Maiden. Au fost si „Blood Brothers”, „Wildest Dreams”, „No More Lies” si „Brave New World”. Trupa a revenit si la bis, unde a cantat: „The Number of the Beast”, „Hallowed Be Thy Name” si „Running Free”.

Veteranii britanici ai muzicii rock le-au facut celor peste 20.000 de spectatori o demonstratie live de heavy metal. Bruce Dickinson a fost in forma de zile mari, a alergat neincetat pe fundalul cu Eddie in diverse ipostaze, in cele aproape doua ore de show. La sfarsit, papusa care apare alaturi de Maiden de la inceputuri, Eddie, a urcat si ea pe scena spre deliciul publicului, care i-a rasplatit pe muzicieni cu indelungi aplauze.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *