Vocea mortii 2 – White Noise 2: The Light (2007) (trailer)

Abe Dale se afla intr-un restaurant impreuna cu sotia lui si fiul lor. Pe neasteptate, chiar sub ochii lui, un barbat, Henry Caine, ii ucide familia si apoi se sinucide.

Cateva zile mai tarziu, Abe, foarte deprimat din cauza pierderii suferite, vrea sa se sinucida si inghite un pumn de pastile. Prietenul sau, Marty, este cel care il gaseste, iar medicii reusesc sa-i salveze viata.

Experienta atat de apropiata de moarte il face insa sa aiba abilitatea de a-i identifica pe cei care urmeaza sa-si piarda viata. Pe baza acestor premonitii el chiar reuseste sa salveze viata a trei persoane, inclusiv pe cea a asistentei Sherry Clarke, pe care o intalnise in timp ce se afla in spital.

Abe descopera ca Henry avea aceleasi abilitati ciudate ca si el si ca, cu doar cateva zile inainte de crima, el chiar ii salvase de la moarte pe sotia si pe fiul lui Abe. Abe investigheaza acest incident si afla ca atunci cand salvezi viata cuiva, trebuie sa o si curmi pe a altcuiva. Altfel, multi oameni nevinovati vor pieri trei zile mai tarziu.

< download torrent film Vocea mortii 2 – White Noise 2: The Light (2007) (trailer) >
< download subtitrare film Vocea mortii 2 – White Noise 2: The Light (2007) (trailer) >

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.