Alternative Music Experience – Battle for Music

Alternative Music Experience da startul celor mai tari concerte din Romania. Asa ca poti sa vi si tu la Alternative Music Experience – Battle for Music.

Bucuresti, 22 februarie 2010 – King Size Production si Bring The Noise dau startul celor mai incitante concerte, prin lansarea platformei Alternative Music Experience. Primul eveniment Battle for music reuneste pe aceeasi scena trupa Vita de Vie, Grupul de Rezistenta si trupa Subscribe, care isi va lansa un nou EP si va aduce un tribut formatiei Rage Against the Machine. Evenimentul va avea loc pe 25 februarie 2010, in club Fabrica, incepand cu ora 20.00.

Alternative Music Experience reprezinta un concept inovativ de concerte, adresat iubitorilor de muzica de calitate care doresc sa aiba parte, de fiecare data, de o atmosfera electrizanta. Fiecare eveniment va aborda o noua tematica care va fi transpusa atat in stilul de muzica, cat si in decor si in locatiile alese. Alternative Music Experience va aduce un suflu nou pentru evenimentele din Romania, reunind trupe in voga la nivel national si international sub o umbrela diferita de fiecare data. Petrecerile tematice vor reconstrui atmosfera interbelica, cea decadenta sau avangardista, suprinzandu-i pe tinerii participanti cu un show exploziv.

Battle for music este primul eveniment din cadrul Alternative Music Experience si aduce in prim plan pasiunea pentru muzica, reflectata prin trupele si stilurile de muzica alese, dar si de experienta asigurata de locatia binecunoscuta, club Fabrica, transformata special pentru a reda o ambianta compatibila cu tematica. Evenimentul Battle for music ii reuneste pe aceeasi scena pe cei de la Vita de Vie, Subscribe, Brugner, K-Gula, Undoo, Dox, Naighba si Stoe Toxxic.

Seara Battle for Music va incepe la ora 20:00, in club Fabrica, cu lansarea unui nou EP de catre Subscribe urmata de Tribute Rage Against The Machine sustinut de aceeasi trupa. Petrecerea continua cu Grupul de rezistenta, moment realizat de Brugner, K-Gula, Undoo, Dox, Naighba, Stoe Toxxic si se incheie cu un concert extraordinar sustinut de trupa Vita de Vie.

Pretul biletelor este de 20 de Ron si pot fi achizitionate la intrarea in club Fabrica. Sunt disponibile doar 500 de bilete.

Evenimentul este organizat de catre King Size Production si Bring The Noise.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *