DJ Project lanseaza videoclipul „Regrete”, realizat la Buftea in regia lui Dragos Buliga.

„Regrete” este cel mai nou single al DJ Project, este compus de Gino Manzotti si Gabriel Huiban. Piesa are un videoclip marca Dragos Buliga ce a fost filmat la Buftea. Giulia este o prezenta extrem de sexy in videoclipul „Regrete”

„Este cel de-al doilea single pe care-l lansam impreuna. Povestea DJ Project continua si prin aceasta piesa. Avem incredere in „Regrete” si se pare ca deja a inceput sa urce in chart-uri” spune Giulia. In videoclipul „Regrete”, Giulia il are ca partener pe Adi Nartea.

Adi are o bogata experienta in spate, atat in modeling, reclame , dar si in TV (prezentator Inelul cu Diamant – Euforia TV) si actorie (Fast Food – Antena 1, La Bloc – PRO TV, Catacombs – alaturi de Pink, An American Haunting – alaturi de Donald Sutherland, Sisy Spacec, Rachel Hurdwood).

Adi Nartea a fost incantat de invitatia DJ Project : „Este o trupa pe care o admir foarte mult. Imi place muzica lor. Sunt niste adevarati profesionisti cu care mi-a facut placere sa filmez. M-am intors special de la Milano pentru acest videoclip si m-am bucurat alaturi de ei. Stiu ca am facut multi fani gelosi”.

http://www.versuri.ro/versuri/efhhmg_dj+project+giulia+regrete.html

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *