Dupa ce a trecut anul trecut prin socul ingrasarii cu sapte kilograme, pe care a reusit ulterior sa le dea jos cu ajutorul antrenoarei sale Luminita Nicolescu, modelul Valentina Pelinel este pregatita sa impartaseasca secretele unei forme fizice de invidiat la D-Paparazzi, emisiunea difuzata de Kanal D in fiecare duminica seara de la 19:30.

„Doamna profesoara Luminita Nicolescu a venit cu ideea de a realiza un DVD cu exercitiile si regimul meu de viata care m-au readus la forma mea de alta data, iar eu am fost extrem de incantata de propunere.

Impartasesc astfel fiecarei femei secretul unei forme de invidiat.

Am trecut prin aceasta experienta a ingrasarii, astfel ca stiu cat de greu este sa scapi de kilogramele in plus”, declara Valentina Pelinel pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D.

Totodata, Valentina marturiseste ca a imbinat sportul cu un regim de viata strict si ca cel mai greu i-a fost sa elimine painea din alimentatie.

Modelul mai crede ca nicio femeie nu are scuze pentru a nu arata bine.

„Ma enerveaza cand unele femei tot imi spun ca arat bine pentru ca imi permit sa ma intretin. Sa te misti este insa gratis. O poate face orice, oriunde. Nu costa nimic”, mai adauga modelul.

In cadrul reportajului de la Kanal D, Luminita Nicolescu si Valentina Pelinel fac si o demonstratie incitanta de dansuri din buric.

Totul, numai la „D-Paparazzi”, astazi de la 19:30, la Kanal D.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *