Tutorial cum sa faci bani pe net cu PTC ONBUX 100% sigur!

Vrei sa faci bani de acasa si nu stii cum? eu o sa va prezint un mini tutorial despre cum puteti sa faceti bani (sute de $) pe internet cu un site de PTC (pay to click) 100% sigur!. Cu profituri din prima luna!

Pentru a te inregistra acceseaza site-ul ONBUX sau click pe imaginea de mai sus.

Pe aceasta pagina va trebui sa completezi campurile: username, password, PIN (orice), email, paypal (emailul tau, daca nu ai poti sa iti faci oricand si sa modifici), birth year, verification code (din imagine).

Si daca crezi ca te ajut prin acest mi tutorial poti pune la referer „TheCrazyest” ca oricum te va cumpara cineva… Verifica daca toate datele introduse sunt corecte, apoi fa click pe butonul REGISTER.

Pentru a activa contul tine pagina deschisa si verifica emailul de unde iei ‘validation code’ pentru activarea contului. Bun acum ca am facut cont sa trecem sa facem bani, ca doar asta vrem cu toti.

Pentru a face bani mergi la „VIEW ADS” unde o sa gasesti 4 reclame in fiecare zi. Click pe prima reclama si apoi pe punctul albastru, se va deschide un tab nou unde va trebui sa astepti sa se incarce un minibar cu verde, si sa apesi pe litera indicata de sagetuta dintr-un grup de litere. Asta pentru toate cele 4 reclame, pe rand, atentie la litere :P.

Cat sa iti ia asta? 2-3minute pe zi. In 2 luni de zile poti sa faci 2.4$, probabil cateva beri. Dar hai sa vedem daca ai si cativa prieteni.

Ai 10 prieteni buni care te ajuta in fiecare zi cu 4 click-uri. 10 x 0.4 = 40click pe zi x 0.005click = 0.2$ + 0.04$ de la tine = 0.24$ zi = 7.2$ luna.

Sa zicem ca nu vrei sa te opresti la atat. Cumperi un pack de 100 ref, cu un avg de 2/zi = 200 clicks/zi x 0.005 = 1$zi = 30$ pe luna. (un pack de 100ref e 25$ la cont standard). deci ai 5$ profit cu doar cateva clickuri, insa poate sa fie si mai mare deoarece am luat un avg mic.

Sa zicem ca faci o investitie de 140$. un pachet de 80$ golden care iti aduce dublu de la ref + 3 pachete de ref 60$. Cu avg de 2pe zi ai avea 600 clicks/zi x 0.01 = 6$/zi x 30zile = 180$ … deja ai scos 40$.

In primele 2 luni e bine sa investiti daca aveti ce… site-ul este 100% sigur. pe net gasiti sute de dovezi de platiti de la ei, iar daca va uitati pe site la ei o sa vedeti ca au sute de plati instant (adica cand faci cerere ii si primesti).

Au un design unic si foarte frumos, cu diferite surprize (acum de craciun au jocuri cu premii daca il gasesti pe Mosu’) … un sistem unic, esti singurul site care este inregistrat ca firma, are plati instant… MERITA!!!!! pierdeti doar 2-3 minute…. join now!

PS: Am vazut un tip care are 4000 ref si rang ultimate, la 8000 clicks day = 80 $/zi – 2400$ luna… minim :).

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *