Tripletele Bacalum: Corina, Rodica si Catalina, videochat!

Corina, Rodica si Catalina sunt tripletele de 20 de ani din Iasi, devenite celebre dupa ce au impresionat cititorii unui ziar cu poze provocatoare in care isi etalau formele de invidiat. Fetele au devenit intre timp studente la Universitatea Al.I.Cuza din Iasi, Facultatea de Litere, insa au intrat intr-un con de umbra.

Cele trei surori sexy revin acum in atentia publicului, dupa ce au fost descoperite in timp ce se dezbracau in show-uri erotice, pe internet, pentru a face bani. Site-ul de specialitate unde Corina, Rodica si Catalina excita la maxim barbatii este restrictionat in Romania pentru ca ele sa nu fie recunoscute. Anul trecut, fetele au fost bine mediatizate. Rodica era pe vremea aceea artista grupului, avand inclinatii catre desen, muzica si dans. Corina era cea care iubea banii si avea un dezvoltat spirit pentru afaceri, in timp ce Catalina era cea mai cuminte si silitoare.

„Moneda site-ului unde presteaza ele este «token». Cu 10 lire sterline poti cumpara 200 de tokens, care sunt de ajuns pentru doar cateva minute in privat, timp in care ele nu se dezbraca la foc automat, mai ales ca sunt trei… Ele primesc in public tips-uri de cel putin 300-500 de tokens doar pentru a arata ceva”, a declarat cititorul.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *