Mihai Bendeac a scris pe blogul său un „Tratat despre târfe”, din cauza unei întâmplări care l-a deranjat foarte mult. Actorul a povestit cum se afla într-o cafenea din Centrul Vechi al Capitalei,

când prietenele sale au fost privite insistent de către nişte turişti străini, aceştia insistând asupra sânilor şi fundurilor feteler.

Acesta a fost momentul care l-a enervat foarte mult pe Bendeac care a ajuns la concluzia că din cauza femeilor uşoare s-a schimbat atât de mult părerea bărbaţilor de altă naţionalitate, încât nu mai ţin cont de faptul că femeia pe care o privesc este însoţită de iubit, prieten, frate sau o simplă cunoştinţă.

Actorul a dat mai întâi definiţia din dicţionar a cuvântului „târfă”, apoi a scris exemple care să ilustreze semnificaţia cuvântului. „TẤRFĂ, târfe, s. f. Femeie de moravuri ușoare; prostituată. La o prima vedere, tarfa este acea femeie care, fie in bordeluri, pe Centura sau hoteluri de lux, isi ofera fatis serviciile sexuale contra unor sume de bani. Daca ma intrebati pe mine, acestea sunt cele mai oneste cazuri.

Aceste femei isi asuma ceea ce sunt…Tarfa poate fi si o nevasta devenita si mama, care nu-si insala sotul dar care a pornit in casnicie avand in minte avantajele materiale aduse de starea financiare a barbatului respectiv.

Tarfa este si fata/femeia care, macar pentru o secunda, aflata intr-un club/bar/spatiu public sau on-line, s-a gandit ce-ar fi sa dea curs unei invitatii venite din partea unui tip instarit dar care nu o atrage fizic ori ca personalitate.

Tarfa e si femeia fara ocupatie, care traieste din banii iubitului/sotului. Sau, ma rog, care n-are nicio ocupatie si nicio dorinta de a-si gasi o ocupatie”, a scris Bendeac pe blogul său.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *