This is it 2 – un nou film cu Michael Jackson !!!

Regretatul Michael Jackson ar putea prinde viata din nou pe marile ecrane.


Dupa ce „This is it” a devenit unul dintre cele mai asteptate filme ale anului trecut si a facut furori in cinematografele din lumea intreaga, cineva de la Hollywood s-a gandit sa aduca din nou pe marile ecrane un documentar despre Michael Jackson.

Daca „This is it” reuneste cateva momente-cheie din timpul ultimelor repetitii ale Regelui Pop dinaintea concertelor pe care ar fi trebuit sa le sustina anul trecut, in perioada in care s-a stins din viata, noul documentar va fi constituit din imagini filmate pe parcursul unui turneu sustinut de Michael si fratii sai in anul 1981.

Omul din spatele acestei afaceri este Ron Newt, un apropiat al lui Michael, caruia megastarul i-a oferit materiale in exclusivitate cu repetitiile pentru Triumph Tour, sustinut in urma cu aproape 30 de ani.

Dupa ce a vazut succesul inregistrat de „This is it”, care a avut incasari de 144 milioane $, Newt s-a gandit sa faca publice inregistrarile, in cadrul unui nou film care va dura 64 de minute.

Michael va putea fi vazut alaturi de fratii sai, dansand, cantand si oferind indicatii regizorale in legatura cu momentele artistice introduse in concertele sale.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *