„Studentii” nu au reusit inca sa adune niciun punct de la revenirea in prima liga, elevii lui Tibor Selymes pierzand ambele meciuri de pana acum, acasa cu Otelul Galati 0-1 si in „groapa” cu Dinamo 3-5 la capatul unui meci extrem de spectaculos in care au revenit de la 0-3 si s-au apropiat la un gol insa lipsa experientei din aparare s-a vazut in momentele importante ale partidei.

Echipa probabilă Sportul : A.Popescu – Ciupe, Patriche, Ghinga, Cazan – T.Bălan, Postolache, Cr.Irimia, D.Varga – Curelea, Ferfelea .

„Bistritenii” sub comanda lui Reghe au pana acum 2 puncte acumulate dupa egalurile cu FC Timisoara 2-2 in deplasare si Astra Ploiesti 1-1 acasa, in ambele partide fiind egalati in ultimele minute. Conducerea clubului le-a cerut jucatorilor ca in urmatoarele doua partide cu Sportul Studentesc in deplasare si Pandurii Tg.-Jiu acasa sa adune minimum 4 puncte. In continuare va lipsi fundasul Vali Nastase(suspendat), locul sau fiind luat de antrenorul secund Coroian, care s-a descurcat destul de bine din postura de fundas in ultimul meci cu Astra.

Echipa probabilă Gloria: Albuţ – Săceanu, Coroian, Frăsinescu, Velcovici – Băjenaru, Mureşan, Anton, Cip.Petre – Júnior Moraes, Ygor De Souza.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *