Sportul Studentesc vs. Gloria Bistrita GSP TV MECI LIVE

„Studentii” nu au reusit inca sa adune niciun punct de la revenirea in prima liga, elevii lui Tibor Selymes pierzand ambele meciuri de pana acum, acasa cu Otelul Galati 0-1 si in „groapa” cu Dinamo 3-5 la capatul unui meci extrem de spectaculos in care au revenit de la 0-3 si s-au apropiat la un gol insa lipsa experientei din aparare s-a vazut in momentele importante ale partidei.

Echipa probabilă Sportul : A.Popescu – Ciupe, Patriche, Ghinga, Cazan – T.Bălan, Postolache, Cr.Irimia, D.Varga – Curelea, Ferfelea .

„Bistritenii” sub comanda lui Reghe au pana acum 2 puncte acumulate dupa egalurile cu FC Timisoara 2-2 in deplasare si Astra Ploiesti 1-1 acasa, in ambele partide fiind egalati in ultimele minute. Conducerea clubului le-a cerut jucatorilor ca in urmatoarele doua partide cu Sportul Studentesc in deplasare si Pandurii Tg.-Jiu acasa sa adune minimum 4 puncte. In continuare va lipsi fundasul Vali Nastase(suspendat), locul sau fiind luat de antrenorul secund Coroian, care s-a descurcat destul de bine din postura de fundas in ultimul meci cu Astra.

Echipa probabilă Gloria: Albuţ – Săceanu, Coroian, Frăsinescu, Velcovici – Băjenaru, Mureşan, Anton, Cip.Petre – Júnior Moraes, Ygor De Souza.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.