Incredibil!!!! Simona Sensual a fost jefuita de ‘Perversul de pe Tg. Ocna’ cand ii spala masina :))) deci cum sa furi tu de la o diva blonda portofelul cu cateva mii de euro? nu il inteleg…

In schimb o inteleg pe Simona Sensual si a ei inimioara mare, incat lasa portofelul in masina cand o da la spalat… Probabil plecase la cumparaturi si a luat doar cardu’ sa nu se care si cu portofelul sau cu gentuta (gentutele alea minuscule ale divelor).

„M-am gandit ca ar putea fi tentati de parfum si i-am spus sefului de acolo sa nu cumva sa se atinga de el. Cred ca s-au simtit lezati, saracutii, si au hotarat sa ma fure mai serios. Si mi-au luat portofelul, in care aveam bani, dar, mai important, si o gramada de acte: permisul, talonul masinii, asigurarea RCA si altele”.

„Le-am zis ca le dau bani daca imi dau actele, dar evident ca nu au acceptat, pentru ca si-ar fi pierdut slujbele daca recunosteau furtul. Mi-e sila de ce au facut, mai ales ca eu le-am lasat mereu bacsis. Nu am depus nicio plangere la politie, pentru ca stiu ca e inutil, dar va sfatuiesc sa nu va spalati niciodata masina acolo, ca s-ar putea sa ramaneti fara portofel”, a spus blonda.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *