Serialul Mostenirea incepe pe 4 octombrie 22:15 ProTV!

Serialul Mostenirea incepe pe 4 octombrie 22:15 ProTV! Azi, luni, 4 octombrie, de la ora 22:15 ProTV difuzeaza primul episod al serialului „Mostenirea”.

Dupa intoarcerea de la Nisa unde si-a regasit baiatul pierdut in urma cu 25 de ani, State profita de botezul fiicei lui Stiven (Octavian Strunila) si a Minodorei (Doinita Oancea), Sanela, ca sa anunte pe toata lumea ca si-a recunoscut fiul in acte, dar in primul rand ca acesta e unicul mostenitor.

Un ingredient nou al serialului ce debuteaza la ProTV este povestea de dragoste dintre cei doi protagonisti: Carla (Ramona Hanganu) si Gabriel (Costin Sforaru).

Pe coloana sonora a serialului se va regasi „Iubi, iubi” cantata de Loredana pe genericul de inceput al serialului, piesa scrisa special pentru „Mostenirea” de ea si de Jeremy Adelman, si inregistrata in luna mai la New York. „Pentru tine” este o alta piesa de pe coloana sonora, cantata de Ramona Hanganu, protagonista serialului, si inregistrata special pentru genericul de final al proiectului.

„Mostenirea”, serialul ce debuteaza, luni, 4 octombrie, la ProTV va aduce telespectatorilor combinatia perfecta de umor, drama si povesti de dragoste. Filmarile au inceput inca din luna iulie, iar actorii au trecut deja printr-o gramada de peripetii. Carmen Tanase se situeaza insa in fruntea clasamentului, „baia” din piscina fiind deja memorabila printre colegi.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *