Daca petreci timp departe de prietenul tau, fie ca este vorba despre o situatie temporara or despre o asa zisa despartire definitiva, situatia poate fi devastanta si asta pentru ambele parti. Daca vrei sa fii inapoi cu acea persoana insa vrei sa vezi daca simte la fel, este important sa ai in vedere cateva lucruri.

Mentine contactul

Daca fostul prieten tine contact frecvent cu tine, este un indiciu clar ca ii e dor de tine si ca nu poate sa petreaca timp fara sa stie de tine. Asta il implica pe el trimitand un mail, un smas sau sunand aparent fara nici un motiv inafara de a spune „salut”. Cand un barbat trece peste o relatie, in general, singurul motiv pentru care ar mai suna ar fi sa-si recupereze anumite lucruri uitate. Orice alte apeluri si mesaje, semnifica categoric faptul ca ii este dor de tine.

Este deschis

Cand iti intrebi fostul prieten cum se simte si este mereu deschis, ar putea sa incerce sa-ti transmita ca ii este dor de tine. Daca este sincer, ar putea indica faptul ca vrea sa fie din nou cu tine. Daca pare o persoana nou, cel mai probabil nu va dori sa impartaseasca schimbarile din viata lui, cu tine.

Doreste sa te intalneasca

Daca fostul isi arata un interes sporit in a te intalni in persoana, practic striga ca ii e dor de tine si ca vrea sa fiti din nou impreuna. Vrea sa-ti arate ca ii place compania ta si ca vrea sa fie langa tine.

Se intalneste cu prietenii si familia ta

Un indiciu nu prea subtil ca te vrea inapoi este ca dintr-o data incepe sa vorbeasca cu prietenii sau familia ta, cu care in trecut aproape ca nu a vorbit deloc.

Se intereseaza despre viata ta amoroasa

Daca face asta, categoric te vrea inapoi.

De admin