Mircea Petru a acordat un interviu pentru Stirile Pro Tv in care a vorbit despre drama familiei sale. Acesta este primul interviu pe care sotul Madalinei il acorda dupa moartea artistei.

„Am fost singurul om care i-a putut patrunde si in suflet. Asa se intampla cu suflete pereche”, a spus Petru Mircea, precizand ca „adevarul va iesi la lumina si lumea, probabil, va intelege perfect ce s-a intamplat in sufletul ei”, insa Magduta (Madalina Manole, n.r.) nu si-ar dori sa vorbeasca el foarte mult despre aceste lucruri in momentul de fata. El a mai spus ca „gura lumii se grabeste”. „Sunt multe guri care vorbesc prostii si spun pe ele minciuni urate”, a spus el.

In interviul realizat de Catalin Radu Tanase, Petru a spus despre fosta sa sotie ca „a fost un inger pe pamant”. „Doar cine a fost prin preajma noastra de doua luni incoace stie ce am facut si cat am suferit”, a adaugat Petru.

Intrebat despre posibilele motive ale sinuciderii Madalinei Manole, Mircea Petru spune: „O anumita neimplinire„. El a mai spus ca Madalina Manole avea „niste stari ciudate”, din care isi revenea de fiecare data.

„Cam la trei zile se stingea toata starea asta. Avea niste stari ciudate ce apareau in mijlocul saptamanii, brusc, se stingeau usor usor si era acelasi suflet cald si zambitor si intelegator. Spunea mereu ca vede toata dragostea cu care este inconjurata, dar ca asa simte ea ca pentru a ne fi noua mult mai bine, ea trebuie sa ne vegheze din alta parte si innebuneam efectiv cand auzeam asta. Nu doresc nimanui”, a spus Petru Mircea, precizand ca nu stie ce ar fi putut provoca trairile acestea.

Madalina Manole s-a sinucis in ziua in care ar fi implinit varsta de 43 de ani. Mircea Petru, sotul ei, a fost cel care a gasit-o decedata, in urma consumului a 400 ml de Furadan (pesticid), substanta interzisa pe piata din Romania. Se pare ca pesticidul i-a fost adus Madalinei de catre o prietena, a carei identitate a fost dezvaluita ulterior, si care risca un dosar penal.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *