Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, adica juriul de la „Romanii au talent”, sunt pregatiti sa ofere 120.000 de euro celui mai talentat roman. Andra, Mihai si Andi sunt gata sa descopere talentele ascunse

din intreaga tara si sa le ofere sansa de a fi celebri, dar si de a castiga un premiu impresionant la „Romanii au talent”. Oricine se poate inscrie in cursa dupa marele premiu.

romanii au talent

„Este un concurs care da o sansa oamenilor simpli, talentati, care nu au avut acces la linia intai a showbiz-ului, fiindca nu au indraznit mai mult, fiind prea modesti. Noi le dam o sansa! Pe plan muzical, ma impresioneaza calitatea interpretarii, dar si amprenta personala. De asemenea, stiu ca in aceste situatii aflam cate ceva si despre viata personala a concurentilor, iar in cazul multora, povestile lor de viata vor fi probabil impresionante. Amintiti-va ce ravagii a facut Susan Boyle in Marea Britanie, nu doar cu vocea ei, dar mai ales cu povestea de viata, rupta parca dintr-un film…”, a declarat Andra.

„Voi fi un jurat corect si cat se poate de obiectiv. Talentul, dupa parerea mea este o calitate dobandita sau dezvoltata care trebuie sa impresioneze. O persoana talentata este o persoana inzestrata cu aptitudini remarcabile, indiferent de domeniu. Cred ca cei mai buni vor fi cei care vor atinge sufletul publicului. Nu vrem sa gasim doar oameni care canta sau danseaza bine, ci oameni impresionanti si iesiti din comun„, a declarat Mihai Petre.

„Se spune ca suntem mereu surprinzatori. Da, stiu. Romanii au talent. Dar am senzatia ca n-am perceput niciodata adevarata dimensiune a acestui talent. Asa ca acum am in sfarsit ocazia sa vad ce nici prin minte nu mi-a trecut”, a declarat Andi Moisescu.

Inscrierile pentru supershow-ul de la ProTV au inceput din 2 iulie pe site-ul www.romaniiautalent.ro iar Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu ii asteapta pe romani la preselectii in aceasta vara ce vor fi organizate in Timisoara, Cluj, Piatra Neamt, Constanta si Bucuresti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *