Robbie Williams lanseaza cel mai nou single al sau intitulat „Shame”, piesa compusa impreuna cu Gary Barlow. Robbie Williams a realizat o piesa in colaborare cu fostul sau coleg de la Take That, Gary Barlow.


Piesa se numeste „Shame” si lansarea oficiala a videoclipului va fi pe data de 4 octombrie 2010. In videoclip, Robbie joaca rolul unui gay.

„Shame” reprezinta prima data de cand cei doi inregistreaza si canta impreuna ca duet, si prima colaborare in artisti de cand Robbie a a parasit trupa Take That in 1995.

„Shame” este extras de pe viitorul album „best of” de 39 de piese al lui Robbie – „In and out of consciousness – The greatest hits 1990 -2010”, ce va fi lansat pe CD si DVD pe 11 octombrie prin Virgin Records/ EMI. Albumul cuprinde 2 CD-uri si este colectia absoluta de hituri a celui mai mare superstar britanic al ultimelor doua decenii.

Robbie Williams a vandut pana in prezent 57 de milioane de albume si 11 milioane de single-uri vandute in intreaga lume. Artistul a depasit recorduri peste recorduri.

Cele 7 albume ce au ajuns pe locul I in Marea Britanie sunt un semn clar ca talentatul englez este de departe cel mai bine cotat artist solo din istoria Regatului – statut confirmat si prin prestigiosul premiu Outstanding Contribution To Music (Contributie Exceptionala adusa Muzicii) decernat la celebrul „Brit Awards” in 2010.

Robbie a castigat in total 16 distinctii Brit – mai multe ca oricare alt artist din istoria acestor premii, acestea incluzand votarea piesei „Angels” ca cel mai bun single al ultimilor 25 de ani. Dar recunoasterea valorii sale continua cu un bine-meritat loc in Guinness World Record pentru cea mai rapida vanzare a biletelor la concert, dublat de onoarea de a sustine cel mai mare concert in aer liber din istoria Marii Britanii – la Knebworth in 2003 – ceea ce inseamna ca valoarea sa ca artist de studio este echivalata doar de calitatile sale ca interpret live.

Precedentul album de studio al lui Robbie – „Reality Killed The Video Star” a fost lansat in noiembrie 2009 si a vandut peste 1 milion de exemplare doar in Marea Britanie.

„Este incredibil sa ascult albumul si sa realizez ca au trecut deja 20 de ani de facut muzica si de cantat prin concerte. Si lucrul cel mai frumos legat de acest album il reprezinta faptul ca el nu inseamna doar o celebrare a trecutului, ci si o punte catre viitor. Faptul ca o parte a viitorului include un nume din trecutul meu face totul cu atat mai intens”, spune Robbie

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *