Cateva zile bune au trecut de cand si-a facut aparitia si nou anotimp. De fapt, nu e nou insa a inceput, din nou. Personal, primavara imi convine cel mai mult. Nu stiu exact de ce insa am un sentiment placut la fiecare fir de iarba verge pe care il vad, la fiecare petec de zapada ce dispare, la fiecare raza de soare ce ma duce mai aproape de hainele subtiri.

Maine e 8 martie si e timpul sa ne delectam femeile care ne inconjoara, mame, sotii, prietene si surori. Totusi, n-am apucat sa vorbim de 1 martie cand se presupune, cel putin in anumite parti ale tarii ca barbatul ar trebui sarbatorit.

Cum mai bine sa sarbatoreasca barbatii un 1 martie, un inceput de primavara daca nu delectandu-si ochii si trupul la un masaj club. Bine, nu un masaj de oarecare ci unul din cele mai superbe masaje la care poate visa un barbat. Da, da, stiu ca va saliveaza gurile, va creste adrenalina si emanati testosteron prin fiecare por al corpului. Ati gandit corect, minti nebune ce sunteti, da, e vorba despre masaj erotic.

Fiecare s-a gandit macar o data la asta si daca tot a inceput primavara, sa o incepem cum se cuvine. Puteti oricand sa apelati la un masaj erotic nu cu o maseoza ci cu doua sau chiar trei.

Intr-un asemenea spectacol erotic sunt sigur ca primavara va parea si mai buna ca motiv pentru a incerca idei nebune ( a nu se intelege ne-bune adica rele). Masajul erotic a incetat sa mai fie un tabu chiar si la noi. La o puzderie de cluburi de masaj aparute, barbatii uita de inhibitii si profita de momentele libere pentru a se bucura de un masaj cum se cuvine.

Vrei sa incepi primavara cum se cuvine? Ei, nu uita sa dai o fuga in timpul liber si la un masaj club si sa te bucuri cum doresti si cat doresti.

De admin