ProTV: Jackilee Chan’s First Strike (1996, trailer)

Titlu: Prima lovitura a lui Jackie Chan
Titlu original: Jackie Chan’s First Strike
Anul: 1996
Tip: actiune / comedie
Tara: SUA / Hong Kong
Regia: Stanley Tong
Actori: Jackie Chan, Jackson Lou, Annie Wu, Bill Tung, Yuri Petrov

Cum ar fi aratat un film cu James Bond, daca faimosul agent 007 ar fi fost din Hong Kong, ar fi fost prea ocupat sa agate femei si sa bea martini si ar fi petrecut infinit mai mult timp batindu-si mar adversarii? Cu Jackie Chan in rolul principal, bineinteles. Simpaticul actor, maestru desavirsit in tehnica artelor martiale, interpreteaza in acest film exploziv rolul unui superdetectiv din Hong Kong pe care CIA il insarcineaza cu prinderea unei contrabandiste de valuta pe nume Natasha.

Banii sunt scosi din SUA si introdusi in fosta Uniune Sovietica unde capul unei organizatii teroriste, pe nume Tsui, ii foloseste pentru a achizitiona de pe piata neagra arme nucleare de la mafia ruseasca. Jackie isi uneste eforturile cu cele ale ale servicilor secrete rusesti si cu cele ale agentului ucrainian Gregor pentru a o lua pe urmele lui Tsui care s-a ascuns in Australia, la sora sa Annie. Aceasta lucreaza la un parc oceanic si foloseste creaturi marine mortale pentru a proteja armele fratelui sau. Filmul exceleaza in cascadorii de un grad deosebit de periculozitate realizate in totalitate de Jackie Chan care nu accepta niciodata sa fie dublat.

Cele mai spectaculoase secvente ale filmului include o cursa dementiala cu snowboard-ul, o bataie cu rechini si o lupta memorabila in care Jackie Chan demonstreaza cu o scara poate fi convertita, la nevoie, intr-o arma mortala. In 1995 MTV I-a conferit lui Jackie Chan premiul special pentru intreaga activitate in cinematografie. Inainte de a-i inmina distinctia,marele Quentin Tarantino a rostit urmatoarele cuvinte: „I-a inminat distinctia cu urmatoarele cuvinte: „Este o mare onoare pentu mine sa ofer acest premiu unuia dintre actorii mei preferati. Cind te uiti la un film cu Jackie Chan, pur si simplu vrei sa fii ca Jackie Chan. Iti vine de-a dreptul sa plonjezi prin vitrina unui magazin aidoma lui, sa te bati cu 25 de zdrahoni si sa-i invingi pe toti”.

< download torrent film Jackilee Chan’s First Strike >

< download subtitrare film Jackilee Chan’s First Strike >

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.