Aproximativ 20.000 de oameni vor protesta, miercuri, in Piata Revolutiei si in Piata Victoriei, nemultumiti de masurile de austeritate ale Guvernului.

Presedintele CNSLR- Fratia, Marius Petcu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca vor fi organizate doua mitinguri si un mars, astfel ca la ora 12.00 va fi o manifestare a Federatiei Sanitas urmata la ora 13.00 de un miting al CNSLR-Fratia, iar la ora 14.00 va incepe marsul spre Piata Victoriei.

„Miercuri va fi un miting al celor nemultumiti, speram sa vina toti cei care nu sunt de acord cu masurile Guvernului, vizam o participare mare a bucurestenilor. Daca vor sa zgaltaie aceasta putere o pot face plimbandu-se prin cele doua piete in numar mare”, a spus Petcu.

Sindicalistii cer revenirea la salariile din septembrie 2009, majorarea salariului minim pe economie la 750 de lei atat pentru bugetari cat si pentru angajatii din societatile comerciale, stoparea disponibilizarilor in sistemul bugetar si in sistemul economic, pastrarea Codului muncii si a protectiei salariatilor la concedieri colective.

Si pentru ca de Ziua Grevelor, circulatia rutiera din Bucuresti va avea de suferit, intra aici si vezi ce strazi sa eviti

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *