Bine v-am gasit dragi prieteni la un nou articol pe site-ul nostru magazinopencart.eu . Pentru a face o promovare in motorul de cautare google, va trebui sa luati in calcul varianta de continut unic + backlink-uri. Chestia sta in felul urmator, trebuie sa faceti in asa fel incat articolele sa fie de minim 500 de cuvinte, dupa care ne putem axa si pe partea de backlink-uri.

In momentul in care ajungem la minim 10 articole de 500 de cuvinte, dar bineinteles sa treaca cel putin o luna, putem incepe sa inscriem site-ul in cel putin 300 de directoare web. Ca sa fie totul in regula, va trebui sa facem descrierea si title-ul unic, apoi sa ne apucam sa facem inscrierea in directoarele de articole, dar aici trebuie sa facem ca si in articolele noastre 500 de cuvinte minim, si in care sa punem 2 link-uri, dintre care 1 pe pagina principala si unul pe un cuvant secretagogue hgh cheie.

Pentru a promova un site avem nevoie bineinteles si de advertoriale, continutul unic pe care vi l-am spus pe site si chestiile pe care vi le-am spus si o sa vi le mai spun. Este important ca sa faceti rost si de comentarii dofollow, pentru ca va ajuta extrem de mult si pe cat vine vorba de asta, va ajuta extrem de mult, minim 5-10 comentarii pe zi ca sa fie totul in regula. Cam despre asta este vora in chestiile astea, si noi trebie sa facem cumva sa rezolvam situatia.

Axativa mult pe partea de backlink-uri pe care puteti sa faceti rost prin diferite metode, insa aveti grija sa nu faceti spam din asta si sa obtine backlink-uri pe site-uri unde au fost penalizate, ilegale sau doamne fereste pe site-uri cu continut adult. Cam atat in acest articol va multumesc si astept comentariile voastre in legatura cu promovarea chiar aici !

 

De admin