Primele poze cu Daniela Crudu in Playboy 2010

Libertatea a intrat in posesia unor fotografii-spion din timpul realizării pictorialului Danielei Crudu pentru numărul din Playboy care va apărea pe piaţă la inceputul lunii viitoare.

Apetisanta vedetă a pozat, nud, pentru fotograful Dragoş Cristescu, cu diverse scule în mână şi marchează, cu această ocazie, intrarea în clubul select al româncelor care au apărut de trei ori pe coperta revistei “Iepuraşului cu papion”.

Daniela Crudu e personajul principal al unui nou pictorial fierbinte în revista “Iepuraşului cu papion”. Pozele-spion în posesia cărora a intrat Libertatea o înfăţişează pe vedetă, nud, mânuind diverse scule într-o fabrică ce pare a fi o tipografie.

De fapt, e pentru prima oară când imaginile sunt realizate într-o întreprindere, cu muncitorii de faţă. În România, au mai pozat nud, în public, doar Raluca Lăzăruţ (pe stradă) şi Alina Gheorghe (pe un şantier).

Frumoasa asistentă a matinalilor Antenei 1 a reuşit, prin pictorialul de anul trecut, să ajungă în topul vânzărilor revistei Playboy din 2009 şi intră acum în clubul româncelor care au deja trei şedinţe foto de acest gen la activ.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.