Ieri a fost lansat noul club Vanity Club din Regie, unde miss Playboy Sylvia Papadaki a facut show in lenjerie intima. Cel mai nou club din Regie (Vanity Club) a fost lansat vineri noapte chiar in ziua primului an universitar.

Invitata special la deschiderea noului club din Regie a fost Miss Playboy Grecia (cea mai cunoscuta vedeta Playboy in Grecia) a fost Sylvia Papadaki care a castigat titlul de „Playmate of The Year 2008” si care a pozat pe coperta mai multor reviste pentru barbati cu iepurasi din intreaga Europa…

Venita special pentru aceasta lansare domnisoara a profitat de ocazie si a fost la meciu Steaua – Napoli unde l-a incurajat pe grecul ei preferat Kapetanos… pacat ca arbitrul l-a dat afara atat de repede si nu a putut sa arate ce poate :D.

Aceasta a ridicat lumea de la masa cand a inceput prezentarea de lenjerie intima… pe langa aceasta au mai fost cateva fete hot care au ajutat la prezentare. Ele sunt: Natalia Mateut, Alexandra Enachescu, Roxana Dobre – vedeta „Playboy”, Paula Milea – Miss Tourism Romania si vedeta „Playboy” si Georgiana Ciobanu – Miss Fotomodel Romania, Denisei Tanase, Top Model Romania.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *