Actorul Razvan Fodor si Irina au devenit sot si sotie, cei doi casatorindu-se religios in week-endul ce a trecut. Razvan Fodor si Irina s-au casatorit religios pe data de 4 septembrie 2010, la o biserica din Corbeanca.


Ceremonia religioasa vine la o luna si jumatate dupa ce cuplul si-a spus „Da” in fata ofiterului de Stare Civila. Razvan si Irina au sarbatorit marele eveniment alaturi de parinti, colegii de platou, dar si de un numar mare de prieteni.

„Mie cel mai important moment al unei nunti mi se pare a fi cununia religioasa. Am avut mari emotii in biserica, am simtit ca si Irina este foarte emotionata si am tinut-o strans de mana pe tot parcursul ceremoniei”, marturiseste actorul.

Irina a purtat o rochita, pe care si-a cumparat-o de pe internet, dintr-un material usor, feminina si de inspiratie greceasca. Razvan a facut o adevarata sesiune de shopping in cautarea unui costum de mire.

Dupa slujba emotionanta de la biserica din Corbeanca, Razvan si Irina si-au invitat prietenii la o petrecere de poveste, in natura, la Club Cortina din Corbeanca. Atmosfera a fost intretinuta de trupa Publika.

Razvan Fodor va putea fi urmarit in telenovela „Iubire si Onoare”, ce va avea premiera la Acasa TV in data de 20 septembrie, de la ora 20.30. Actorul joaca rolul lui Catalin, zis „Sarpe”.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *