Poze prezentare lenjerie in Club Princess cu Adina Barbu!

Astazi JOI in 21.10.2010 puteti sa o vedeti pe Adina Barbu, femeia cu cel mai mare bust din Romania, in lenjerie intima facuta de LouLou Boutique.

Deci azi clubul Princess din Bucuresti se transforma intr-un taram al copilariei printr-o petrecere “Angel Fashion Night”. Evenimentul cuprinde cateva prezentari de moda printre care colectia Andrei Turcanu (parca am vazut-o pe la TV).

Lollipops de LouLou Boutique care o are ca model pe Adelina Barbu :X, ea defileaza pentru prima oara intr-un fashion event deci ii urez noroc… si sa nu uitam ea defileaza alaturi de Gina Pistol. Adina va fi ‘mireasa colectiei’ si va reprezenta ‘ingerasul cu coronita’ al prezentarii… aceasta se dueleaza la sani cu Carmen Vlad (aceasta din urma are sanii naturali).

Printre fetele care or sa prezinta colectia dedicata copilariei vor mai defila: Denisa Nechifor, Alexandra Enachescu, Ramona Lazuran, Sanziana Negru, Alexandra Voda (trupa Dolls), Laura Huma si Alexandra Avram.

In ‘juriu’ cum ar fi se vor afla alte fete frumoase precum: Marina Dina, Daniela Crudu si Adelina Pestritu + alte invitate surpriza…. care vor fi prezente la eveniment si la o noapte plina de distractie in club ‘Princess’.

Deci stii ce trebuie sa faci … trebuie sa mergi in Club Princess din Bucuresti si sa le lingi…. sunt colorate, lipicioase si incredibil de dulci! Le adori pentru ca mereu vor fi mereu amuzante si nimic altceva nu te atrage intr-atat! Lollipops! Savureaza un Fashion Show by LouLou Boutique! Rezervari la numarul:0720535383!

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *