Poze cu Mona Constantinescu FATA de la Miezul Noptii!

Mai jos aveti poze cu Mona Constantinescu Fata de la miezul noptii de pe taraf tv, care danseaza pe manele sexy din fund. Poze Mona Constantinescu goala fata de la miezul noptii!

Pacat ca aceasta nu si-a deschis un cont pe hi5 sau un cont pe facebook… deoarece acum avea multi prieteni si admiratori ma rog asta in cazul in care nu ii are deja… video show erotic mona fata de la miezul noptii.

Poate stiti scandalul in care sunt implicati manelistii Adi Minune si Florin Salam, se pare ca si Mona Constantinescu dansatoarea sexy de la fata de la miezul noptii de pe taraf tv a avut legatura cu injunghierea barbatului de la Millions Dollars… deci acum este la politie.

Surse judiciare vorbesc despre faptul ca Monica Constantinescu (30 de ani) ar fi fost motivul pentru care fiul lui Nutu Camataru, Nutulica, l-a înjunghiat pe Marian Noca, zis Italianul (41 de ani), membru al clanului Caranii. Vedeti ce face gelozia… te aduce la cutite.

Mona fata de la miezul noptii de la Taraf TV este una din cele cinci persoane arestate vineri de judecatori în dosarul “Million Dollars”.

Adriana Bahmuteanu a spus pentru libertatea ca angajata ei de pe Taraf TV Mona Fata de la miezul noptii era o fata punctuala, cuminte. si ca nu isi explica de ce a fost prinsa de politisti. Sa speram ca se intoarce la activitatea ei cat de curand deoarece sunt multi tipi care o asteapta :)))

Mai jos aveti: deea fata de la miezul noptii, fata de la miezul noptii taraf, manele noi videoclipuri, manele taraf tv, moba constantinescu hi5, mona de la miezul noptii.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *