Poze cu Mihai Bendeac gol pusca! interzis minorilor +18!

Dupa ce CANCAN a publicat, la inceputul lunii, fotografii in care Adrian Cristea aparea gol golut, cu penisul la vedere, fotbalistul a fost ironizat de multe personaje din showbiz. Insa niciunul n-a facut-o mai bine decat Mihai Bendeac!

Mihai Bendeac a filmat ieri pentru emisiunea “In puii mei” o scena incredibila, dar inspirata din realitate. El va aparea pe micul ecran gol pusca, in incercarea de a rade de Adrian Cristea, care s-a pozat singur intr-o ipostaza la care numai Bianca Dragusanu ar fi trebuit sa aiba acces.

Incredibilele fotografii cu “Printul” de la Dinamo in costumul lui Adam au fost publicate in exclusivitate de ziarul CANCAN pe 4 octombrie, iar in scurt timp au facut inconjurul Romaniei.

Sambata, de la ora 20.30, in cea de-a doua editie a emisiunii “In puii mei”, telespectatorii il vor putea vedea pe haiosul actor Mihai Bendeac in rolul lui Adrian Cristea nud, cu privirea atintita la aparatul foto, exact asa cum apare si fotbalistul in celebrele fotografii.

In plus, actorul a acordat o atentie excesiva decorului din fotografia “Printului”, respectand cu strictete toate elementele vizuale. Oare Mihai Bendeac va reusi sa faca o impresie mai buna decat Adrian Cristea?

Articole recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *