Alice Martinov a nimerit dire in emisiunea „direct la tinta” si a trecut din postura de asistenta la „Acces Direct” la emisiunea pe care Madalin Ionescu a inceput-o de curand la canalul turc de televiziune Kanal D.

Aceasta are doar 25 de ani, Alice Martinov, insa cam stie ce pasi trebuiesc facuti catre celebritate si nu numai…. Asa ca ea isi calculeaza „inocent” drumul care „succesuri”, fie ca apare goala, fie aproape in lenjerie intima, fie cu salonu de masaj erotic ori fie ca se da nepoata tenismenului roman.

Emisiunea lui Madalin „Drept la tinta” va fi la fel ca si „Acces Direct” (adica acelasi format, invitati, dezbateri), dar prezentatorul a declarat ca va face tot ce-i sta in putinta ca de data aceasta sa stea departe de amenzile CNA.

Si pentru a pleca tare de pe pozitie, Madalin Ionescu si-a luat-o ca asistenta pe nimeni alta decat pe frumoasa Alice Martinov (32 de ani), cunoscuta drept „nepoata lui Ilie Nastase”. Aceasta a fost aleasa dintr-o lista in care se mai gaseau si alte aspirante la functia de asistenta, printre care Laurette si Alexandra Badescu (ex-Tardea).
Alice Martinov a aparut in lumea showbizului dupa ce a declarat public ca este nepoata fostului mare tenismen Ilie Nastase. A fost dansatoare in Japonia si Germania timp de zece ani, iar in prezent detine un salon de masaj erotic si o gogoserie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *