Mitch Preston (Robert De Niro) este detectiv la politia din Los Angeles. El vorbeste putin, e lipsit de maniere si nu stie de gluma. Vrea sa fie lasat in pace sa isi faca treaba in acelasi mod ca in ultimii 20 de ani.


Trey Sellars (Eddie Murphy) este un politist ratat. Actor frustrat, el isi petrece zilele arestand hoti de buzunare, iar noptile imbunatatindu-si interpretarea in fata unei oglinzi, in asteptarea momentului care ii va schimba viata si il va transforma in vedeta.

Intr-o noapte, Trey ia parte la o operatiune sub acoperire si ii pericliteaza fara sa vrea lui Mitch capturarea unei bande de traficanti de droguri. O echipa de televiziune da buzna in toiul actiunii, cu reflectoarele aprinse, iar Mitch, vazind cum se duc de ripa mai multe luni de munca, trage un foc spre camera. Gestul lui Mitch il aduce pe prima pagina a ziarelor, dar ii “asigura” si suspendarea din politie.

Dar producatoarea Chase Renzi (Rene Russo) intuieste potentialul cresterii audientei si ii cere sefului politiei ca echipa ei sa il urmareasca pas cu pas pe Mitch intr-un reality show in direct despre politisti. Acesta este ultimul lucru pe care ar vrea sa il faca Mitch, dar e singurul care il poate scapa de suspendare.

Insa, mai intii, pentru a compensa lipsa de talent actoricesc a lui Mitch, Renzi trebuie sa ii gaseasca un partener telegenic, stilat, dornic de atentia presei, cineva asemanator cu… Trey. Nu conteaza ca Mitch nu ii poate suporta prezenta. Impreuna, ei sunt facuti sa devina vedetele celui mai de succes reality show din istoria televiziunii.

< download torrent film Politia in direct – Showtime (2002) (trailer) >
< download subtitrare film Politia in direct – Showtime (2002) (trailer) >

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *