Vestea ca Pamela Anderson va reveni in tara si avem ocazia sa o vedem in carne si oase nu a facut decat sa ne bucure pe toti si sa asteptam cu nerabdare evenimentul de pe 17 septembrie.

Astazi insa a sosit si vestea cea proasta. La petrecerea europeana Playboy Mansion nu va avea acces oricine, avand in vedere ca pretul biletelor este cat se poate de piperat.

Spatiul de petrecere e impartit in doua zone: zona Gold, care e ceva mai generala, si zona VIP, acolo unde se vor rasfata majoritatea playmate-urilor.

Potrivit organizatorilor, vor fi prezenti intre 300 si 350 de invitati, care vor plati nici mai mult, nici mai putin de 1.100 de euro pentru cel mai ieftin bilet.

Ca sa aiba acces la zona VIP doritorii sunt nevoiti sa scoata din buzunar 2.200 de euro, iar costul pentru rezervarea unei mese va fi de 11.000 de euro.

In pretul pentru zona VIP este inclusa mancarea, bautura premium, dar si numeroase avantaje, printre care transport cu limuzina.

Blonda care a innebunit barbatii din intreaga lume va veni insostita la Playboy Mansion de peste 300 de asistente, care vor fi selectate prin agentiile de modelling din Romania.

Prima petrecere europeana Playboy Mansion va avea ca tema „Royal Candy” si este organizata de Mansion Events, la Palatul Snagov.

Pamela Anderson s-a aflat pentru doua zile si luna trecuta la Bucuresti, insa aceasta nu a parasit hotelul pe perioada sederii sale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *