vacantavacanta

Ai crede ca tot ceea ce este spontan este mai palpitant si mai interesant. Insa nu acelasi lucru il vei spune cand iti vei da seama ca nu ai nimic din ceea ce iti trebuie, de la lucruri personale pana la cele legate de circumstantele locului. Si pentru ca ai nevoie de planificare iata cateva aspecte de care sa tii cont:

  1. Nu uita de trusa de prim ajutor. Pe cat de banal ar putea sa sune asta de fapt te ajuta mai mult decat crezi. Caci si o simpla zgaraietura cand urci pe munte ar putea sa duca la infectare deci ai nevoie de o actiune rapida pana cand sa fie mai grav.
  2. Incaltamintea potrivita. De haine poate ca nu te plangi insa se prea poate sa ajungi in punctul in care incaltamintea cedeaza. Asa ca tine cont cel putin de o pereche de incaltari de rezerva la care sa se adauge si papucii potriviti in functie de vreme si de locatia aleasa.
  3. Nu pleca la drum fara un plan al traficului si a vremii. Desi situatiile pot fi si inopinate ar fi o nebunie curata sa pleci la drum cand vremea torentiala nu iti va permite un timp placut pentru concediu.
  4. Bagajele si planificarea lor reprezinta un alt punct de interes. De aceasta data tine de modul in care preferi sa calatoresti. In masina personala lucrurile merg oarecum intr-o alta directie insa cand vei calatori cu avionul te vei lovi de situatia in care vei plati mai mult pentru fiecare kilogram extra in functie de limitele impuse si incluse in pret. Asa ca tine cont de dorinta ta de shopping cand tei vei intoarce si unde iti vor intra toate lucrurile.

Nu la final tine cont de cheltuielile pe care le ai si de modul in care iti permiti sa ai parte de  un sejur implinit.

De admin