Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu au intrat in finala Eurovision 2010, din 29 mai de la Oslo, dupa ce au intrepretat magistral piesa „Playing with Fire”!

Paula Seling si Ovi au urcat pe scena cu emotii, insa au interpretat nemaipomenit piesa Playing with Fire, oferindu-i cu totul alte valente. Vocea superba a Paulei a cucerit definitiv publicul aflat pe impresionanta Telenor Arena din Oslo.

Primii finalisti au fost desemnati marti seara, concurentii din Bosnia si Hertegovina, Moldova, Rusia, Grecia, Portugalia, Belarus, Serbia, Belgia, Albania si Islanda obtinand cele mai mari punctaje din partea publicului si a juriului. Conform regulamentului, cate zece tari din cele doua semifinale acced, pe baza televotingului si a notelor acordate de juriu, in faza finala a competitiei, care va avea loc sambata, la Oslo. Norvegia, castigatoare a editiei 2009 a Eurovision, dar si Franta, Germania, Spania si Marea Britanie, tari organizatoare ale concursului, sunt calificate direct in finala.

In finala de maine seara s-au calificat reprezentantii urmatoarelor tari: Bosnia-Hertegovina, Moldova, Rusia, Grecia, Portugalia, Belarus, Serbia, Belgia, Albania, Islanda, Spania, Anglia, Germania, Norvegia, Georgia, Turcia, Israel, Olanda, Cipru, Azerbaidjan, Armenia, Danemarca, Ucraina, Franta si Romania. Paula Seling si Ovi vor concura de pe pozitia a 19-a in finala concursului, potrivit tragerii la sorti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *