Paul Gray, basistul formatiei Slipknot, a fost gasit mort in camera sa de hotel, pe 24 mai, la varsta de 38 de ani. Corpul neinsufletit a fost gasit de unul dintre angajatii hotelului, si pana in acest moment nu s-au aflat

mai multe informatii despre cauza mortii sale.
Autoritatile din Iowa au declarat ca nu pare a fi vorba de o crima, insa nu doresc sa faca o afirmatie concreta asupra acestui fapt pana cand nu se va afla rezultatul final al autopsiei, ce va fi efectuata in decursul acestei zile.

Drogurile ar putea fi o cauza a mortii, tinand cont ca Gray a fost arestat in 2003 pentru posesie. Cu toate acestea, surse apropiate muzicianului sustin cu tarie ca Gray nu era dependent de droguri. Chiar daca in camera nu au fost gasite probe care sa dovedeasca existenta unor substante halucinogene, varianta unei supradoze ramane o posibilitate in cazul mortii lui Paul Gray.

De asemenea, apropiatii sustin ca membrul trupei Slipknot nu ar fi suferit de vreo boala, lucru care ridica si mai multe semne de intrebare asupra mortii sale. In plus, basistul era casatorit si urma sa devina tata. Nici sotia si nici purtatorii de cuvant ai casei de discuri nu au dorit sa faca vreun comentariu cu privire la eveniment.

Este a treia veste proasta care zgudie lumea muzicii rock in luna mai. Pe 16 mai, Ronnie James Dio s-a stins din viata, rapus de cancer, iar trupa Mastodon a fost nevoita sa-si anuleze toate reprezentatiile din cadrul turneului Sonisphere din cauza chitaristului Bill Kelleher care a fost diagnosticat cu pancreatita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *