Portocala mecanica s-a impus azi, scor 2-1, in fata reprezentativei Slovaciei si s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Golurile au fost marcate de

Robben in minutul 18 si Sneijder in minutul 84 pentru Olandezi, respectiv Vittek in minutul 94, din penalty, pentru slovaci.

Astazi, de la ora 21:30 Brazilia joaca cu Chile, pe stadionul Ellis Park din Johanesburg.

Argentina – Mexic: 3-1

Argentina s-a calificat duminica seara in sferturi dupa ce a invins reprezentativa Mexicului cu scorul de 3-1.Golurile au fost inscrise de Carlos Tevez (’26, ’52) si Gonzalo Higuain (’33) respectiv Javier Hernandes (’71).

Arbitrul italian Roberto Rosetti a validat primul gol marcat pentru Argentina de Carlos Tevez, aflat in pozitie de ofsaid, dupa ce s-a consulat indelung cu arbitrul asistent.

Germania – Anglia: 4-1

Nemtii s-au razbunat pe englezi dupa finala de pe Wembley din 1966 si au invins nationala antrenata de Fabio Capello cu scoruld e 4-1. Golurile au fost marcate de Klose (’20), Podolsky (’32), Mueller (’67, ’70) respectiv Upson (’37).

Anglia a avut un gol neacordat in meciul cu Germania, la scorul de 2-1 pentru nemtii, pe motiv ca mingea n-a depasit linia portii. A fost un moment psihologic, englezii pierzand in final cu 4-1.

Germania va intalni Argentina in sferturile de finala ale Campionatului Mondial, sambata, 3 iulie, de la ora 17:00.


SUA – Ghana: 1-2

Nationala statului Ghana a reusit calificarea in sferturi, dupa ce s-a impus in fata echipei SUA, cu scorul de 2-1. Golul victoriei a fost marcat in minutele suplimentare, dupa 90 de minute, scorul fiind 1-1.

Golurile au fost marcate de Donavan in minutul 62 din penalty, pentru SUA si de Boateng, in minutul 5, si Gyan, in minutul 93, pentru Ghana.

Uruguay – Coreea de Sud: 2-1

Uruguay a invins Coreea de Sud cu scorul de 2-1 si s-a calificat in sferturile de finala a Campionatului Mondial de Fotbal 2010, din Africa de Sud.

Pentru Urguay a inscris Suarez in minutele 8 si 80, iar pentru Sud Coreeni a inscris Lee Chung Yong in minutul 68.

Uruguay va juca vineri 2 iulie 2010, de la ora 21:30, impotriva Ghanei in primul sfert de finala de la Campionatul Mondial 2010.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *