Oamenii toxici de care sa scapi

oameni toxici

Ai impresia ca fiind incojurat de numeroase persoane esti un om castigat, sociabil. Dar la calitate nu se gandeste nimeni? Degeaba ai pe cine suna la 12 noaptea cand te loveste tristetea sau poate nevoia de ajutor daca concret nu se intampla nimic. Iata o lista a oamenilor toxici din viata ta de care ar trebui sa scapi:

  1. Omul de ocazie. Pe principiul cand e bine nu suna cand e  de rau este primul un astfel de om nu este cel pe care sa te bazezi in viata. Mai bine il cataloghezi ca fiind vestitorul de rele.
  2. Fostul, fostii, fostele. Chiar daca poate din respect, educatie si fiind un om matur si civilizat ti se pare bine sa ai o relatie de prietenie cu cele, cei cu care ai fost intr-o relatie sa nu uitam ca ceea ce traiesti este prezentul. De ce ar mai conta altceva si mai ales acel ceva si cineva care iti aminteste de trecut?
  3. Omul incurca lume. Poate ca tu esti acela insa clar nu ai neovie de un asa zis prieten la fel. In orice aspect al vietii se necesita un echilibru ori asta inseamna clar ca trebuie sa gasesti pe cel care sa te invete ceva si nu cel care te trage in jos. Intarzii la munca din cauza lui, esti cel care cade intr-o oala nepotrivita, ar fi mai bine sa te separi de astfel de oameni.
  4. Intrigantul. Daca si ziua ploioasa este un motiv sa creeze  o poveste si sa faca o istorie de cearta  pentru ceva anume este clar ca nu esti in prejma omului bun. El sa hraneste cu asta, tu traiesti cu asta insa nu duce la nimic bun.

Una peste alta pe cel ce alegi sa iti fie tovaras de viata este ceea ce reflecta ce tip de om esti si ce asteptari ai de la viata.

Articole recomandate