Pana pe 18 Octombrie te poti inscrie la Scoala de Televiziune si Film. Ati dorit intotdeauna sa lucrati intr-o televiziune sau sa jucati intr-un film?

Stiti ca detineti niste calitati artistice personale ce trebuie impartasite si altor oameni? Ei bine, in cazul acesta trebuie sa va mobilizati si sa va inscrieti la cursurile Scolii de Televiziune si Film.

Scoala de Televiziune si Film este singura institutie care ofera cursuri nu numai de prezentatori de televiziune ci si de cameramani, regizori de montaj, monteuri, make-up artisti, reporteri cat si actori de film.

Pe parcursul instructajului veti fi indrumati de nume grele din lumea televiziunii, cum ar fi: Teo Trandafir, Sandra Stoicescu, Corina Danila, Vlad Ionescu, Dan Negru, Florin Zamfirescu (Gigi Dumbrava din serialul „Inima de tigan”), Nae Caramfil, Stefana Samfira, Razvan Popescu (Radio 21) si multi altii. De asemenea, conditiile de lucru sunt exceptionale, Scoala de Televiziune si Film punand la dispozitia elevilor sai dotari tehnice si studiouri la cele mai inalte standarde.

Cursurile se intind pe durata a 9 luni de studiu (din octombrie 2010 si pana in luna iunie a anului viitor) si costa 150 de euro pe luna, in cazul in care optati pentru sectiunile tv, montaj, operatorie, machiaj sau regie de emisie si 220 de euro pe luna in cazul actoriei.

Nu trebuie sa pierdeti acesta ocazie! Inscrierile pot fi facute pana la data de 18 octombrie, data la care va incepe ultima grupa de cursanti inscrisi in acest an, Scoala de Televiziune si Film deschizandu-si portile pentru noua serie de elevi incepand cu data de 4 octombrie.

Inscrierile se pot face la numerele de telefon: 0771 056 459 sau 0771 056 431 Pentru mai multe detalii despre cursurile Scolii de Televiziune si Film puteti accesa site-ul: www.scoaladeteleviziune.ro.

Din cei ce au terminat anul acesta cursurile Scolii de Televiziune si Film, mai mult de 60 lucreaza deja in televiziuni sau radiouri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *