Noul sezon de formula 1 a inceput cu o surpriza din partea celor de la mercedes.  Acestia au dezvaluit oficial pe circuitul de la Jerez din sudul Spaniei noua formula cu care vor concura cei doi piloti ai echipei McLaren Mercedes. Pilotii Nico Rosberg si Lewis Hamilton s-au aratat foarte incantati si motivati avand in vedere ca au noi oportunitati pentru noul sezon.

Noua masina de curse, numita Mercedes Benz SLS AMG Coupe Black Series – Silver Arrow a dus la bun sfarsit toate turele de proba pe care le-au efectuat cei doi piloti.

Nu dupa mult timo a fost construita si a doua masina pentru cel de-al doilea pilot de la Mercedes care cu siguranta va fi Nico Rosberg. Datorita formei foarte bune in care se afla Lewis Hamilton cei de la Mercedes au hotarat sai predea stafeta de prim pilot pe inca un an. Conducatorii si mecanicii de la Mercedes au afirmat ca este cea mai puternica masina construita vreodata de Mercededes si va da cu siguranta batai de cap celorlalte echipe aflate in lupta pentru titlul pe echipe.

Ross Brown conducatorul echipei Mercedes a descris echipa ca fiind cel mai puternic conducator auto Line-up din Formula unu si ca odata cu aparitia Formulei Sageata Argintie pentru Mercedes a inceput o noua era. Acesta a mai afirmat ca mecanicii au muncit chiar mai mult decat la modelul vito care a facut furori pe piata auto.

Totusi mecanicii au afirmat ca masina nu este si nu va fi niciodata cea mai puternica pentru ca noile reglementari din Formula 1 nu-i lasa sa construiasca ceea ce vor ei exact ci reguli se aplica pentru siguranta pilotuilui ii impiedica. Chiar si asa formulele pot atinge 350 km/h pe circuit si este de la sine inteles ca sunt construite dupa cele mai inalte standarde.

De admin