Video Music Awards 2010 a avut loc aseara, in Los Angeles, unde vedetele au stralucit pe Covorul Alb.

Cher a reusit sa „intoarca timpul” la Video Music Awards 2010, purtand un body transparent, cu aplicatii stralucitoare, jacheta din piele si cizme care acopera genunchii.

Daca vedeta in varsta de 64 de ani a aparut mai mult dezbracata decat imbracata, incercand sa recreeze faimosul look din videoclipul „If I Could Turn Back Time” (1989), Gaga a schimbat cateva tinute, una mai extravaganta decat alta.

Ea a afisat in prima parte a serii o rochie de regina semnata Alexander McQueen, inspirata de vestimentatia Evului Mediu. Tinuta a fost o combinatie de culori calde – auriu, oranj si verde, cu imprimeu renascentist in fata.

Artista a optat pentru o peruca alba, pe care a „asezonat-o” cu pene aurii, care te duceau cu gandul la Pocahontas.

Mai tarziu, in timpul ceremoniei de decernare a premiilor VMA, Gaga a mai schimbat doua vestimentatii, una dintre ele fiind controversata rochie din petice care imita bucatile de carne.

Lady Gaga a fost vedeta serii si pentru ca a castigat 8 din 13 trofee la Video Music Awards. Printre acestea, se numara cele pentru „videoclipul anului”, „cea mai buna voce feminina” si „cel mai bun clip pop”.

Alt punct de atractie al serii a fost duelul muzical dintre Taylor Swift si Kanye West. Daca tanara a cantat o balada a iertarii, rapperul a recunoscut, tot pe note, ca s-a purtat ca un ticalos fata de ea anul trecut. Mai precis, la editia trecuta, Kanye a intrerupt brutal speech-ul de multumire al lui Taylor, gonind-o de pe scena.

Eminem a primit doua premii MTV Video Music Awards pentru piesa „Not Afraid”, la categoriile „cel mai bun clip al unui artist” si „cel mai bun clip hip-hop”.

Justin Bieber, idolul adolescentilor, a fost desemnat cel mai bun artist debutant, pentru piesa „Baby”, pe care o interpreteaza in duet cu rapperul Ludacris.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *