Dupa ce Monica Columbeanu a devenit cunoscuta pe spatele lu Irinel Columbeanu, ea vrea sa divorteze de Irinel deoarece se zvoneste ca vrea sa isi refaca viata peste hotare cu barbatul cu care are o aventura..

Acesta a plecat in USA pe bani lu Irinel si acum vine sa i-o traga :))) foarte tare domne!!! Oricum unul dintre ei trebuia sa o faca deja de mult timp… sau pur si simplu cred ca ea a avut sa mai profite de statutul de doamna Columbeanu si de bani lu Irinel…

Prin avocaţii săi, luni după amiază, certificatul de căsătorie era deja capsat într-un dosar la Judecătoria Buftea, iar divorţul primise deja primul termen de judecată, stabilit de calculator pentru data de 21 martie 2011. Divorţul nu este însă singura armă pe care o foloseşte Monica împotriva soţului ei. Într-un dosar separat, ea a cerut şi încredinţarea micuţei Irina, fetiţa în vârstă de patru ani pe care o are împreună cu Irinel, pe calea ordonanţei preşedenţiale. Aceasta este o procedură de urgenţă, astfel că judecătorii se pot pronunţa chiar de la primul termen de judecată.

Relaţia celor doi a început să scârţâie din momentul în care Monica a fost suspectată că ar fi avut o aventură cu englezul Richard, iar lucrurile au luat-o razna când Irinel Columbeanu a fost filmat in jacuzzi cu doua femei. Atunci Monica s-a arătat vizibil afectată preferând să se distanţeze de soţul ei într-o „vacanţă prelungită” în SUA. Irinel a încercat să salveze aparenţele şi la întoarcerea ei în ţară a aşteptat-o de mai multe ori cu flori la aeroport, însă zilele Monicăi în România au fost numărate.

Acum sa vedem unde ajunge copilul lor. si desigur cum se imparte averea :D.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *